HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.27. 20:35 Vicuska28

Az orángután szeret úszni

Dél-Karolinában a Myrtle Beach Szafari Park látogatói szokatlan látványban részesülhetnek: egy orángután úgy úszik, mint a delfin.

A hétéves Suryia imádja a vizet, és a trénere, Moksha Bybee azt állítja, hogy a szebb napokon lehetetlen megakadályozni abban, hogy felfrissüljön a medence vizében. Mivel a búvárkodás az orángután szenvedélyévé vált, az állatkert alkalmazottai fényképeket készítettek a víz alatt, melyeken Suryia integet a fényképezőgépnek.

"A legjobban akkor szeret ugrani, amikor a hátamon van. Amint kiegyenesedünk, elkezd húzni, mintha azt mondaná, hogy 'Újra! Újra!'", mondta Moksha, hozzátéve, hogy Suryia mindössze három hét alatt tanult meg úszni, és ma már a hat méteres gyorsúszás igazi bajnoka, s talán ő az egyetlen orángután, mely ilyen jól érzi magát a vízben.

Szólj hozzá!

Címkék: sport majmok orángután


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr262114326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása