HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.21. 21:01 Vicuska28

Kutya mentette meg az elveszett kislányt a kihűléstől

Blue, a hűséges eb mentette meg egy hároméves phoenixi kislány életét, úgy, hogy egész éjjel melegítette. A kislány csütörtökön 16.30 körül kóborolt el a háztól, de a helikopter csak pénteken reggel akadt rá. Victoria a háztól mintegy 800 méterre töltötte az éjszakát a család kutyájával, aki mellé  kuporodott, hogy melegen tartsa.

- Azt hiszem, eleinte a kutya bizalmatlan volt velem szemben. Féltem, hogy meg fog harapni. Amikor rájött, hogy csak segíteni akarok, eljött a helikopterig és beszaladt. - mondta Eric Tarr, aki elsőként vette észre Victoriát és a kutyát az erdőben.

Victoriát bevitték a kórházba, hogy meggyőződjenek arról, hogy minden rendben van. Kb. 70 ember kereste a kislányt, akin csak egy blúz, nadrág és cipő volt.

A boldog apa hálából a mentésben résztvevő embereket meghívta vacsorára. A kutya trénere azt mondja, hogy egyáltalán nincs meglepődve azon, hogy a kutya egész éjjel a kislánnyal maradt.

- A kutya és a gyermek közt különlegesen erős kapcsolat van. Ha nem lenne, a kislány nem élte volna túl. Blue úgy tekint a kislányra, mint a falka egyenrangú tagjára, akiért felelőséggel tartozik. - mondta a tréner.

 

 

 

11 komment

Címkék: kutya megmentő háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr901779275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avanivi 2010.02.22. 07:06:26

Meghalt egy barátom és akkor a kutyája átköltözött hozzánk.
A temető mellett lakunk és amikor kimentünk a sirhoz, elszökött utánunk a kutyus és ráfeküdt a gazdi sírjára.
Ha nem látom a saját szememmel nem hiszem el,azt gondoltam hogy ez csak a filmekben fordul elő .Nem akart hazajönni, úgy kellett az ölünkben hazahozni.

paráznabillegető 2010.02.22. 07:49:10

@avanivi: mikor 79ben meghalt a nagyapám, dettó ugyanez történt. a kutyája kiszökött a sírhoz, és lefeküdt oda. nem evett, nem ivott, nem figyelt még nagyanyámra vagy anyámra sem.
aztán pár napon belül ottpusztult.

Plumper 2010.02.22. 07:58:18

minden kutya a mennybe megy.

kacce 2010.02.22. 09:38:28

Hogy szeretik a kutyak az embert...vajon megerdemeljuk?

BéLóg 2010.02.22. 09:48:23

Egy nagyon szép mondást hallottam, amelyet lehet, nem pontosan adok vissza:
Ha nincsenek kutyák a Mennyországban, akkor oda szeretnék menni, ahol ők is vannak.

Én személy szerint úgy gondolom, az állatoknak is van lelkük és aki a mindeneket tervezte, nekik is készített valami jó helyet.

Mindenesetre ajánlom mindenki figyelmébe, hogy a kutyáknak VAN védőszentje: Szent Rókus.

nickita 2010.02.22. 11:40:03

pedig a képen nem éppen bizalomgerjesztő az ábrázatja a kutyusnak. de ilyen kutyát kívánok mindenkinek. szép volt Blue!
süti beállítások módosítása