HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.04. 16:06 Vicuska28

Megbüntették azt a férfit, aki autójából sétáltatta a kutyáját

 

Angliában megbüntették azt a férfit, aki autójából sétáltatta a kutyáját. A férfi az autóban ült és lassan hajtott, házi kedvence pedig a jármű mellett lépkedett.

Az ügyészek azt állítják, hogy a 23 éves Paul Railton-ra tavaly decemberben figyeltek fel, amikor a Consett nevű városban vezette az autót és egy időben fogta az ablakon kilógó pórázt.

Hétfőn a bíróság előtt Paul beismerte bűnösségét, mert helytelenül használta a járművet és bevallotta, hogy a sétáltatásnak ez a módja nagy meggondolatlanság volt részéről, csak azért mert lusta volt.

Három büntető pontot kapott a már meglevő kilenchez, ezért hat hónapra bevonták a vezetői engedélyét, valamint 124 font pénzbüntetésre ítélték.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok gondatlanság


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr111808977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása