HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.17. 19:51 Vicuska28

Bosszúból felgyújtotta testvére nyulát

 

Manchesterben Katey Barber egy családi veszekedés miatt felgyújtotta testvére kedvenc háziállatát, egy aranyos nyulacskát. Tavaly szeptemberben Katey hét doboz sör után teljesen részeg lett, és eszeveszett jelenetet rendezett otthonában, ami sajnos állatkínzással ért véget.

A részeg lány először mostohaapja ruháit gyújtotta fel a kertben, majd odaténfergett a ketrecben levő nyúlhoz. Kezdetben csak egy rúddal bökdöste, hogy idegesítse, majd gondolt egyet, és rádobott egy rakás égő papírt. A megijedt állat ugrált és sivalkodott a fájdalomtól, míg a zavarodott lány csak nevetett rajta. Az egyik szomszéd megpróbált átmenni, hogy segítsen a szerencsétlen nyúlon, de Katey megakadályozta.

- Nézd, fut a felgyújtott nyúl - nevetett a lány, majd leöntötte az állatot vízzel.

A nyúl puha  prémjéből nem maradt más, mint összeégett szőr, és valószínűleg az egyik fülét amputálni kell. A megrémült állat az eset óta egyfolytában a ketrec sarkában ül, és fél az emberek közeledésétől.

Katey a bíróságon állatkínzás vádjában bűnösnek vallotta magát, és ezért hat hónap börtönbüntetést vagy 20 000 font pénzbírságot kaphat. Ezt a bíróság fogja eldönteni a hónap végéig.

Katey Barber

 

3 komment

Címkék: nyúl állatkínzás megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr931847907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziállat@blog.hu 2010.03.17. 20:14:16

Szegény nyuszi, remélem életben maradt.
háziállat@blog.hu

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.03.21. 06:35:12

neki is fel kéne gyújtani a haját, hadd tudja meg, milyen érzés
az ember a legkegyetlenebb állat...

roadrunner 2010.03.27. 21:02:42

Rohadt ,reszeges, angol tehen.
süti beállítások módosítása