HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.04. 16:00 Vicuska28

Kutya gondoskodott a kis mókusokról

 

Pixie, a négyéves pudli lett a mostohaanyja három kismókusnak, miután azok otthon nélkül maradtak. Mivel kivágták azt a fát, amin az állatkák laktak, Gail Latta találta meg, és fogadta be őket otthonába Észak-Karolinában.  

Gail először bolti tejjel próbálta etetni őket, de a kísérlet kudarcba fulladt. Aztán eszébe jutott, hogy kutyájának Pixinek nemrég lettek kölykei, és talán ő segíthet. Mivel a kölyköket az eseményt megelőzően adták el, Pixie úgy fogadta el a mókusokat, mintha saját kicsinyei lennének.

Azonban, két hét múlva, miután az állatok megerősödtek, elérkezett az idő, hogy elváljanak mostohaanyjuktól. Gail megtudta, hogy a vadon élő állatok otthoni tartása nem megengedett, s ezért elvitte őket egy állatok számára fenntartott rehabilitációs központba. Pixie egy ideig ingerült volt, amikor a mókusokat elválasztották tőle, de végül sikerült teljesen megnyugodnia.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya mókus háziállatok pudli pótanya


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr661894036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása