HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.03. 17:13 Vicuska28

Agresszív macska

A felvételen egy macska óvja a gyermeket a dadától. A kamerát a szülők rakták a szobába, hogy megfigyeljék, hogyan gondoskodik a dada gyermekükről. A felvétel meglepte a szülőket, mert a macskájuk igazi őrként viselkedett.

Valójában, a dada a nappaliban játszott a kisfiúval, és labdázással töltötték az időt. Az egyik pillanatban a kisfiú egy üveg pohárhoz dobta a labdát, ami azonnal összetört. Habár senki nem sérült meg, a kisfiú ösztönösen sírva fakadt. A csörömpölést és a sírást meghallotta a macska is, aki addig a szomszédos szobában szundikált, berohant a nappaliba, és megtámadta a dadát.

A megrémült lány menekülni kezdett a macska elől, de attól tartott, hogy megijeszti a gyermeket is, ezért a karjába vette, és vele együtt kiszökött a szobából.

Szólj hozzá!

Címkék: macska támadás szokatlan háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr921971591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása