HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.05. 21:07 Vicuska28

Elefántfóka bébi heverészett a kertben

Los Angeles közelében, a Csendes-óceán partján, a Hermosa Beach nevű kisvárosban egy család a saját kertjében oroszlánfóka bébire bukkant, amint békésen pihent a nyugágyban.

- Hogy odáig eljusson, a kb. egy éves fókának mintegy két háztömbnyit kellett gyalogolnia, a szokásosnál kétszer többet, és ki kellett nyitnia a kertkaput - mondta Peter Wallerstein, a Marine Animal Rescue szakembere.

A tengeri állatok szakértői szerint az El Nino kisebb halhozama miatt a fókák kevesebb táplálékhoz jutnak, ezért egyre több ilyen fiatal állattal lehet találkozni a legkülönfélébb helyeken. A múlt hónapban egy oroszlánfóka bébi egy épület tetején napozott, négy emeletet mászott meg, mire oda felért.

Az elveszett kölykök San Pedroba, a tengeri emlősök központjába kerülnek, ahol megfelelő ellátásban részesülnek.

 

Peter Wallerstein Redondo Beach-en egy játékos oroszlán fókával 2009 májusában.

Szólj hozzá!

Címkék: állatvédelem fóka


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr771977533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása