HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.15. 22:34 Vicuska28

Dilly őz ágyba kapja a reggelit

 

Melanie Butera állatorvos és férje Steve egy Ohio-i birtokon élnek, ahol kedvenceik kedvükre élvezhetik a két hektárnyi zöld területet a ház körül. Dilly, a négy éves őz és Lady, az uszkár jól megférnek egymás mellett. 

Dilly az ágyba kapja a reggelit, mosdik a medencében és szeret gazdái ágyában lustálkodni. Megtanulta hogyan kell le és felkapcsolni a világítást a házban. Megmássza a lépcsőket. Tudja hogyan kell használni a csapokat. Kiveszi a jeget a hűtőszekrényből és ami nagyon fontos tudja, hogy hol van a szobájában a wc.
Dilly mindössze három napos volt amikor a házba került. Lady sokat segített neki, ezért sokszor ő is úgy viselkedik mint egy kutya.

Az egész történet akkor kezdődött, amikor Melanie egyik éjszaka telefon hívást kapott, mert találtak egy gidát, melyet az anyja elhagyott és megkérdezték tőle, hogy befogadná-e. Kezdetben Dilly nagyon gyenge volt, de hála Melanie és Steve gondoskodásának két hét múlva már vidáman szaladgált fel-alá. Butera-ék ekkor jöttek rá, hogy nem vihetik vissza a farmra, mert félne a lovaktól és a többi őztől és szarvastól. 

Mindenesetre de jó helyen van, hiszen élvezheti kedvenc édességét a kávés jégkrémet.
 


 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes őz állatvédelem


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr481675772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása