HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.24. 22:05 Vicuska28

A kecske és a farkas jó barátok

Bizonyos esetekben háziállatok és vadon élő állatok között barátság alakulhat ki, ezt a megállapítást bizonyítja Kínában egy kecske és egy farkas is. Nanyuanzi falu (Xinjiang) lakosai három évvel ezelőtt találtak egy farkas kölyköt, amit egy földművesnek adtak, hogy felnevelje.

"Néhány falusi vadászat közben talált egy kis farkast. Nekem adták, hogy felneveljem, mert abban az időszakban tejelt a kecském", mondta Chen Ming, a rendkívüli páros tulajdonosa, aki saját házában kecsketejen nevelte fel a farkast, és ma már a három éves vadállat elválaszthatatlan mostohaanyjától.

"Együtt esznek, és együtt alszanak. Mindenki, aki ebbe a házba betér meglepődik ezen a szokatlan jeleneten, hiszen a ragadozó, és a zsákmány nagyon jó barátok", mondta Chen, hozzátéve, hogy nemsokára visszaengedi a farkast a vadonba, ahol olyan életet élhet, amilyen sokkal inkább megfelel neki.

 

Szólj hozzá!

Címkék: barátok farkas kecske


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr782107782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása