HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.24. 22:01 Vicuska28

Majdnem áthajtott gazdáján a kutyája

Egy 43 éves férfival nem mindennapi baleset történt: majdnem keresztül ment rajta saját teherautója, miközben kutyája ült a volánnál.

A floridai Christopher Bishop Ford F-150-es teherautója alatt feküdt, és az olajszivárgást ellenőrizte, de a kabin ajtót nyitva hagyta, miközben járt a motor. Tassey nevű angol bulldogja egy jó kis szórakozás reményében, felugrott a kabinba, sebességbe tette és elindította a járművet. Természetesen nem szándékosan tette, amikor felugrott az első ülésre, véletlenül sebességbe rakta az automata váltót.

A teherautó rágurult Bishop bal felére, kisebb sérüléseket okozva. Szerencsére volt annyi ereje, hogy azonnal felálljon, és megállítsa a járművet, amit az ügyetlen kutyája elindított. Pár órával később segítséget hívott, és elvitték egy kórházba, ahol megállapították, hogy sérülései nem voltak életveszélyesek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok angol bulldog


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr362107765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása