HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.26. 18:02 Vicuska28

135 000 dollárt gyüjtött össze képeivel egy kislány a Mexikói-öbölben úszó olajfolt rehabilitációjára

Az elképesztő olajfolt következményei a Mexikói-öbölben arra ösztönöztek egy amerikai kislányt, hogy az állatvédelmi szervezet segítségét igénybe véve pénzt gyűjtsön rajzai értékesítésével.

A 11 éves Olivia Bouler imád rajzolni. Amikor az olajfolt megjelenését követően meglátta az olajjal borított madarak képeit, és videóit, a maga módján segíteni akart.

Megkérte az egyik madárvédelmi egyesületet, hogy segítsenek eladni akvarelljeit. Hála a CNN, és az AOL műsorainak története gyorsan bejárta az egész világot.

A kislány több, mint 500 madarakról készített rajzot adott el, amivel már kezdetben 60 000 dollárt keresett. Az AOL médiavállalat 25 000 dollárt adományozott, és felkérte Oliviát, hogy csatlakozzon az AOL művészekhez, akik hasonló módon szeretnének segíteni a Mexikói-öbölben levő olajfolt terjedése elleni küzdelemben.

Olivia Bouler történetével, és az ő kezdeményezésével a mai napig 135 000 dollárt gyűjtött össze.

Olivia levele

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: madarak állatvédelem


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr792111963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása