HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.28. 15:41 Vicuska28

Tehenek randalíroztak egy házban

 

Amikor hétfőn délután az arkansasi Latisha Francis hazaérkezett, azt kellett látnia, hogy három tehén tört be a házába. Felesleges mondani, hogy ez a három jószág teljes káoszt csinált a szobában, tönkretették a bútorokat, felborították és megrongálták a tárgyakat.

- Nem mindennapi látvány volt, bár remélem, hogy soha többé nem fog megismétlődni. - mondta Latisha.

A seriff helyettes és két középiskolás tanár segítettek kitessékelni a teheneket Mrs. Francis házából.

- A mi munkánk sosem unalmas, de ez igazán más volt.-  állítja Preston Glenn seriff.

Francis úgy véli, hogy a kutyája ijesztette meg a teheneket, és azok félelmükben bemenekültek a házba. Az egyikük állítólag nagyon kereste a kijáratot, míg a másik kettő nem sok erőfeszítést tett azért, hogy kijusson. A laminált padlón a tehenek nehezen tudtak menni, és az egyik a hálószobaszőnyegén pihent le.

 

- Egy csapat férfi húzta és tolta a tehenet, de hála a szőnyegnek végül kicsúsztatták a szobából. - mesélte a furcsa jelenetet Latisha. Férje szintén segédkezett a tehén mozgatásában, mert Latisha felhívta a munkahelyén, hogy elújságolja a hírt a hívatlan vendégekről.

Mrs. Francisnak a biztosítók azt mondták, hogy nem tudják megtéríteni a kárt, amit a tehenek okoztak, mert a biztosítása ezt nem fedezi.  

 

1 komment

Címkék: tehén megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr121797225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ultrahangos Zsírbontás · http://mystica.hu 2013.07.09. 18:48:23

Elég gyanús, hogy a fölső képen a tehén megtalálta a viszkisüveget. :D
süti beállítások módosítása