HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.08. 18:38 Vicuska28

Új őrület Kínában: Tigris kutya és chow chow panda

Ez az állat első ránézésre olyan, mint egy nagyon furcsa tigris. Ez azért van, mert a narancssárga bunda alatt egy arany retriever rejtőzik, egyike azoknak  a kutyáknak, melyeknek gazdáik követik a legújabb trendet Kínában - házi kedvencüket más állattá festik át.

Míg a retriever lehetne meggyőzőbb vadmacska, a befestett chow chow kutyák, és a panda bébik között szemmel láthatólag nem sok különbség van. Három kiskutya, és egy felnőtt eb egy napon váltak pandává, és valódi hírességé Délnyugat-Kínában.

A kínaiak megszállottan festik, és szépítik kutyájukat, melyre több ezer dollár költenek évente. Ez a legújabb őrület hamar elterjedt a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai körében, a kérdés csak az: Mi jöhet még?

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr752066983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása