HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.02. 17:04 Vicuska28

A macska megpróbálta újraéleszteni barátját

Törökországban közzétettek egy felvételt, melyen egy macska megpróbálta megmenteni barátját, egy másik macskát, akit elütött egy autó.

A fekete macska a szerencsétlenség után mozdulatlanul feküdt a parkolóban, a világosabb macska azonnal odaszaladt hozzá, hogy segítsen neki. A felvételen látható, hogy ez az önzetlen macska barátja szívét masszírozza, és megpróbálja őt újraéleszteni. A szemtanúk szerint a világos szőrű macska kétségbeesett próbálkozása szünetekkel együtt mintegy két óra hosszáig tartott, s ez idő alatt ott feküdt az áldozat mellett, és nyalogatta a pofáját.

A közelben levő járókelők nem merték megközelíteni a szerencsétlenül járt macskát, mert a másik védte. Sajnos, az állatorvos akkor érkezett a helyszínre - amikor már késő volt.

1 komment

Címkék: macska elpusztult


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr661968972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása