HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.17. 15:44 Vicuska28

Kiskutyát mentett meg egy vasúti pályafelügyelő


 

Gary McLean alabamai vasúti pályafelügyelőt igazi hősként ünnepelték, miután megmentett egy aranyos kiskutyát a biztos haláltól.

McLean a múlt szombaton a vasúti sínek szokásos ellenőrzését végezte, amikor Bessemer városához ért, puffanást hallott a síneken. Megállt, megfordul és egy kis prémes labdát látott elterülve. Ahogy közeledett felé, észrevette, hogy egy kölyök kutya az. Egy kicsit meglepődött azon, hogy a kutya még mozog, hiszen útjai során csak elpusztult kóbor állatokkal találkozott.
"Egyfolytában reszketett és én nagyon megsajnáltam."- mondta McLean és hozzátette, hogy -10 fok volt kint a hőmérséklet.

Kiderült, hogy a kutyus átakarta ugrani a síneket, de az ő 15 centijével ez nem sikerülhetett, ezért ott ragadt a sínek közt.
McLean először egy kis melegvízzel locsolta meg, de miután ez nem vezetett eredményhez, elővette kését és óvatosan elválasztotta az állatot a síntől. 

A történet szerencsésen végződött, hiszen a mindössze 7-8 hetes kiskutya nem tudott volna elmenekülni a vonat elől. Később a kutyáról kiderítették, hogy német juhász és husky keverék és Terry Walls fogadta örökbe Bessemer-ből. 
Terry az újságíróknak elmondta, hogy a kis kedvencet Track-nek nevezte el,  aki nagyon jól érzi magát új otthonában és előszeretettel rágcsálja meg a papucsokat.


 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatmentés háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr581679593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása