HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.20. 21:05 Vicuska28

A kutya elkapta a mérgeskígyót...vagy talán fordítva?

Deborah és Peter Allen Ausztráliából már hozzászokott ahhoz, hogy kutyájuk Bronson mindenfélét hazahord, de amit utoljára vitt haza, az valósággal sokkolta őket. A játékos labrador egy kígyóval lepte meg gazdáit. 

Egyik nap Bronson kint szaladgált a közeli földeken, ahonnan egy mérges kígyóval az orra körül tér haza.
A kígyó farka a kutya szájában volt, ezért a kígyó rátekeredett az állat orrára és a lábai közt lógatta le a fejét. Deborah és Peter attól tartottak, hogy a kígyó egyszer csak felemeli a fejét és mérgező marásával megöli kutyájukat.
Szerencsére kiderült, hogy a kígyó el van kábulva. 

"Nem tudtuk, hogy a kígyó él-e, ezért megpiszkáltuk a fejét, mire egy kicsit megemelte. Egy kissé kábult volt" - mondta Deborah.
 

Ekkor Peter-nek az jutott eszébe, hogy gyorsan készítsenek fényképet erről a furcsa jelenetről, bizonyítékul szánva azoknak akik majd nem hisznek nekik. Ezután Allen-ék óvatosan levették a kígyót a kutyáról és elmesélték, hogy a 11 éves Bronson mindig valamilyen zsákmánnyal tér haza a farmot körülvevő mezőről. Egyszer megtalálta és hazavitte Peter mobilját is.

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kutya hüllők háziállatok megdöbbentő kígyók


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr771688667

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://cmrt.egerton.ac.ke/ 2019.05.05. 09:59:32

TOLVAJOK, RABLÓK, GYILKOSOK: Fényképes körözési toplista a rendőröktől. Győrben is böngészhetik - Boldogulj Győrben

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása