HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.11. 16:27 Vicuska28

Letartóztatták, mert meg akart csókolni egy rendőrkutyát

A napokban letartóztatták azt a fiatal ausztrál férfit, aki meg akarta csókolni egy szolgálatban levő rendőr kutyáját.

A fiatalember éppen egy Rouse Hill-i hotel bárjában iszogatott, amikor a rendőr belépett Bodie nevű kutyája kíséretében. Megtetszett neki az állat, megsimogatta és megpróbálta megcsókolni. Erről a szándékáról nem akart lemondani azután sem, hogy a rendőr arra figyelmeztette, hogy ezt ne csinálja. A helyzet gyorsan feszültté vált, ezért a rendőr kénytelen volt paprika spray-el lenyugtatni a már agresszívvá vált férfit.

"A rendőrkutyák a rendőrség tagjainak tekinthetők és a védelmük érdekében hozott intézkedések ugyanúgy vonatkoznak rájuk, mint bármely rendőrre. - nyilatkozott az egyik rendőr ezzel a szokatlan üggyel kapcsolatban.

A helyi média szerint a 25 éves férfi ellen vádat emeltek rendőr elleni támadás miatt, és mert ellenállt a rendőri felszólításnak.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya rendőr kutya megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr31749729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása