HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.12. 18:08 Vicuska28

A kutya allergiás a macskákra és a húsra

A legtöbb kutya nem szereti a macskákat, de Skóciában él egy kutya, aki még allergiás is rájuk.

A Joey nevű keverék kutya allergiás a húsra is, ezért étrendjében csak korlátozott mértékben fordulhat elő. Joey, az ötéves collie - német juhász keverék allergiában szenved, ami kutyáknál nagyon ritka betegség. Allergiás a macska- és kutya szőrre, fűre, pitypangra, tejtermékekre és a húsra.

A kutyának nagyon hullott a szőre, ezért tulajdonosa elvitte egy állatorvoshoz, ahol megállapították, hogy az állat egy ritka fajta allergiától szenved. Olyan étrendet készítettek számára, amely csak krumplit és zabkását tartalmaz. Joey a többszörös allergia ellen, a speciális diéta mellett folyamatosan antibiotikumokat szed, ez is segít neki abban, hogy valamennyire teljes életet élhessen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok állatgyógyítás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr721752826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása