HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.20. 22:58 Vicuska28

Váltságdíjat követelnek a disznórablók

A brit rendőrség keresi azokat az embereket, akik elraboltak két disznót és most 200 font váltságdíjat követelnek cserébe.

A tulajdonosok, Dan Bettinson (20) és barátnője Lauren Edlin (20) a nap végén hívást kaptak a rablóktól. Egy ismeretlen hang utasításokat adott a cserével kapcsolatban. Azt mondta nekik, hogy a pénzt tegyék egy barna színű borítékba és hagyják ott a faluban lévő telefon fülkében.

"Nem átverésről van szó, mert ezek hatalmas disznók, és nem könnyű őket szállítani. Viszont ha ez az egész vicc, akkor a tettes nagyon fogja bánni, mert kapcsolatba léptünk a rendőrséggel"-mondta Dan, majd hozzátette, ő azt hiszi valaki tényleg reménykedik abban, hogy pénzt fog kapni.

Truffle és Humbug három éves házi sertések ára kb. 300 font körül van.

"Bizarr és nem tudom mit gondoljak"-mondta Dan.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: disznó háziállatok megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr361777041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása