HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.09. 17:06 Vicuska28

Megválasztották az év legrondább kutyáját Kaliforniában

 

 

Kaliforniában évente megválasszák a legrondább kutyát. Az idén ezt a címet Rascal, a fajtiszta kínai meztelen kutya nyerte el.

Mindazonáltal, a kutya büszke tulajdonosa, Dane Andrew úgy véli Rascal a legszebb kutya, melyet valaha látott.

- Az emberek mindig azt mondták, hogy a kutyám ronda, ezért egy kicsit elszórakoztunk ezzel - mondta a kutya tulajdonos, aki négy hasonlóan "szerencsétlen" versenytársát előzte meg, köztük a tavalyi győztest, aki az idén a harmadik helyet foglalhatta el.

A verseny támogatója a San Diego-i  "Del Mar Kiwanis Club", és a befolyó összeget az állatvédelmi szervezeteknek ajándékozzák.

Hiba lenne azt állítani, hogy a verseny csak a legrondább kutya kiválasztásáról szólt, hiszen be lehetett nevezni még a szokatlan, legaranyosabb, és legjobban öltözött kutya kategóriákba is.

Sheila McDonnell, az esemény szervezője örömét fejezte ki, hogy a rossz idő ellenére sokan ellátogattak a versenyre, és állítása szerint az idén 10 000 dollárt sikerült összegyűjteni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok legcsúnyább


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr371825854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása