HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.12. 18:09 Vicuska28

Az orángutánok kick-box mérkőzéssel szórakoztatják a turistákat

Barbár látvány: Az orángutánok kick-box mérkőzéssel, valamint bikiniben szórakoztatják a turistákat. A megdöbbentő képek a Bangkok szélén található Safari World tematikus parkban készültek, melyeken az orángutánok rövidnadrágban, box kesztyűvel a kezükön küzdenek a ringben.

A műsor közben két majom vált néhány ütést, amit a turisták lelkesen fogadnak, végül az egyik majom lefekszik a földre, és úgy tesz, mintha ki lenne ütve. Egy másik bikinibe öltöztetett majompárnak pedig az a feladata, hogy a körök számát mutogassa a ring körül, és üsse a gongot.

Ez a műsorszám a turisták számára kb. fél óráig tart, majd a majmok visszatérnek saját, barátságtalan ketrecükbe. Nem tudni, hogy pontosan hány orángutánt tartanak fogságban a Safari World parkban.  Hat évvel ezelőtt ebben a parkban betiltották az efféle mutatványokat, melyek ismét megtalálhatók lettek a repertoárban.

A szakértők úgy vélik, hogy kick-box közben a majmok komolyan megsérülhetnek, és hozzátették, hogy ez a faj néhány év múlva teljesen kihalhat a vadonban.

 

 

 

 

További képek:

Kép 01  Kép 02  Kép 03  Kép 04  Kép 05  Kép 06  Kép 07  Kép 08  Kép 09  Kép 10  Kép 11  Kép 12  Kép 13  Kép 14

Szólj hozzá!

Címkék: sport orángután állatkínzás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr131915354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása