HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.13. 17:29 Vicuska28

A bagoly fél a magasságtól

Troy, a macskabagoly ritkán adja a fejét repülésre, ha mégis, magasságtól való félelme miatt nem emelkedik két méternél feljebb, állítja a brit "Metro".

Úgy tűnik, a bagoly elfelejtette hogyan kell egy madárnak viselkednie, miután túl sok időt töltött emberek között.

Közel egy éve foglalkozik a madárral Gareth Tonen, aki tagja az andoveri "Hawk Conservancy Trust" szervezetnek, ahova az emberek vitték be a baglyot, miután lezuhant a fészekből, és megsérült.

Tonen, és kollégái úgy próbálják repülésre késztetni a madarat, hogy vele együtt fel másznak a fára.

- Troy inkább embernek érzi magát, mint madárnak. Nem tudja, hogyan kell vadászni, és nem szeret a magas fák ágain ülni. Nem látja értelmét a fán való ücsörgésnek, hiszen Gareth sem ül fel rá. Úgy gondolom, Troy nem tudja magáról, hogy bagoly, bizonyára azt hiszi, hogy ő valójában Gareth - mondta Ashley Smith, Tonen kollégája.

Gareth Tonen úgy véli, hogy Troy félelme nagyon szokatlan jelenség, de hisz abban, hogy idővel sikerül majd megszabadítania a madarat ettől a félelemtől.

 

Szólj hozzá!

Címkék: madarak baglyok szokatlan macskabagoly


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr221918212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása