HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.16. 17:59 Vicuska28

Bérelhető kutya, mely megtalálja a gyerekeknél a drogot

 

Egy amerikai nő létrehozta a Desert Drug Dog nevű céget, amely bérbe adható kutyával foglalkozik. A kutya drogok felkutatására van kiképezve magánszemélyek, privát szervezetek, és iskolák részére.

Ez az ötlet az arizonai Amy Halmtól származik, mert elzászi kutyája, Dargo évekig dolgozott a rendőrség kábítószer-felderítő egységénél Indianában. Azonban, amióta nyugdíjas lett, privát munkába kezdett, és a szülők bérbe vehetik, hogy kiderítsék gyermekük birtokol-e kábítószert.

Dargo kokain, marihuána, és kristály metamfetamin felkutatására specializálódott, mondta az állat tulajdonosa, aki elismerte, hogy ezeknek az anyagoknak évről-évre való szippantása nyomot hagyott a kutyában, mert nyomkövetés közben felmérgesedik, ha túl gyorsan halad el mellette egy autó.  Amy Halm azt mondja, miután a tiltott anyagok előkerülnek, cége befejezettnek tekinti a munkát, és a drogok további sorsáról azok döntenek, akik felbérelték a kutyát.

Desert Drug Dog

 

Szólj hozzá!

Címkék: hasznos kutya elzászi kutya


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr711927392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása