HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.05.16. 22:03 Vicuska28

Koncert kutyáknak

Lou Reed, amerikai rock zenész, és felesége Laurie Anderson koncertet rendez kizárólag kutyák számára, írja a New Musical Express brit zenei magazin.

A magas frekvenciájú koncert "Zene a kutyáknak" a tervek szerint június 5-én a Sydney Fesztivál részeként kerül megrendezésre a Sydney Operaház előtt. Mivel a kutyák csak rövid ideig képesek figyelni, ezért a koncert csak 20 percig fog tartani. Az emberi fül nem fogja tudni érzékelni a kutyáknak szánt hangokat.

- Az ultrahangsípot új művészi magasságokba emeltük. Barátaink a kutyák megbecsülik majd a hangzavart, még az emberi fül számára alig lesz hallható - írják a szervezők a fesztivál honlapján, a  vividlive.sydneyoperahouse.com-on.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes kutya háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr872008576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása