HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.19. 19:50 Vicuska28

8,3 millió dollár értékű kastélyt, és 3 millió dollár készpénzt hagyott kutyáira

Egy gazdag nő Miamiban 8,3 millió dollár értékű kastélyt, valamint 3 millió dollár készpénzt hagyott saját kutyáira.

Gail Posner, a pénzügyi mágnás Victor Posner lánya márciusban halt meg 67. életévében, de három kutyája továbbra is fényűző pompában élhet, mivel 14 000 dollár értékű Cartier nyakörvet fognak hordani, és egy a hétig egy háziállatoknak fenntartott különleges gyógyfürdőben pihenhetnek.

Nincs kizárva, hogy Conchita, a csivava, és a másik két kutya April Maria, és Lucia meg lesz fosztva a luxus élettől, mert Brett Carr, a rendező (az elhunyt asszony egyetlen fia), megtámadta a végrendeletet, mivel saját anyja mindössze 900 000 dollárt hagyott rá.

Brett Carr azt állítja, hogy anyja a végrendelet írásakor azoknak az embereknek a befolyása alatt állt, akik fájdalom elleni gyógyszerekkel kábították azért, hogy a kutyákra hagyja a vagyonát, amit a későbbiekben ők felügyelnek.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatbarát háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr452094247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása