HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.05. 22:33 Vicuska28

Egerek tanyáztak a londoni rendőrök asztalain

Azok a kártevőirtó szakemberek, akik az egerek kiirtása és a helyszín fertőtlenítése miatt érkeztek a londoni rendőrőrsre, az egyik rendetlen rendőr asztalán egérfészekre bukkantak.

Egy deratizációs csoport felkérést kapott, hogy megtisztítsa azokat a hivatalos helységeket Lambeth-ban (egy község London déli részén), melyeket a Scotland Yard fegyver szakértői használnak. A felkérésben kihangsúlyozták, hogy a hivatal tele van egérrel.

Azonban arra senki sem gondolta, hogy a kis rágcsálók egyik szerény tagja egy rendőr munka asztalán, a papírok közt csinált magának fészket. Némelyik asztalon akkora volt a rendetlenség, hogy elképzelhetetlennek tűnt bármit is megtalálni rajta. Sok helyen még egér ürülék is díszelgett. 

Miután a rágcsálóirtás és fertőtlenítés megtörtént, a Scotland Yard szabályzatban előírta az alkalmazottak számára, hogy minden munka nap végén rendet kell tenniük az asztalukon.
 

Szólj hozzá!

Címkék: egér rágcsálók kártevőirtás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr781650324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása