HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.14. 17:26 Vicuska28

Darren, a kecske Susan Boyle nyomdokában

 

Darren, a nyolcéves bakkecske egy Nottinghamshire-ben levő farmon él, mindazokkal a tulajdonságokkal, melyekkel feltehetően híresség válik majd belőle. Azonban a You Tube-on ő már valóban egy sztár.

Az állat azzal vált ismertté, hogy minden arra látogató embernek integet a farmon.
Természetesen ez a viselkedés mindenkit egyből  levett a lábáról. A felvétel, amin Darren integet a rajongóinak és azok is visszaintegetnek neki nagyon népszerű lett a You Tube-on, valamint már bemutatta az ausztrál és amerikai média is.

A Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor szervezői próbálják rávenni Darren gazdáját, hogy vigye el az állatot meghallgatásra Birmingham-be. Mint kiderült, ez nem fog megtörténni, mert a farm vezetői szerint nem tenne jót Darren egészségének az efféle felhajtás. 

Túl hosszú utat kellene megtennie egy ötperces trükk miatt. Rákényszeríteni Darrent arra, hogy pár ezer ember előtt integessen, ez nagyon rossz lenne számára. - mondta Anthony Moore, a farm menedzsere.
 
    

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes kecske híres


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr931672477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása