HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.20. 16:42 Vicuska28

A világ legfiatalabb alligátor birkózója

 Samantha Young 9 éves kislány Kolorádóból szokatlan módon tölti szabadidejét, alligátorokkal birkózik, írta a brit Metro.

A lány egészen járatos a birkózásban, ami csak a javára válik, tekintettel arra, hogy családjával a farmon 350 veszélyes hüllővel él együtt.

"Hatéves korom óta birkózom az alligátorokkal. A szüleim tanították meg, hogyan kell harcolni velük, apám is ezt csinálja ötéves kora óta, amikor egy alligátor megharapta. Kezdetben egy kicsit féltem, de az apám mindig mellettem volt, s mindig tudja mit kell csinálni velük", mondta a lány.

Samantha rendszeresen tanítja a hüllő farmra látogatóknak, hogyan győzzék le az alligátorokat, sőt néhány amerikai katonának is megtanította ezt a képességet.  

"A legfontosabb az egyensúly megtartása, és az alligátor hátára kerülni, így kontrolálva az állat száját, és nyakát. Amikor ez sikerült, hátra kell húzni a fejét, s az állat megszelídül. Tudnom kell, hogyan harcoljak velük, mert állandóan körülöttem vannak, s számomra ez a legbiztosabb. Valamint menő vagyok a farmra érkező barátaim előtt. Szeretem az arckifejezésüket, amikor látják, hogy mit csinálok, majd elmagyarázom nekik, hogy hogyan működik ez az egész", mesélte a lány.

Jay Young, Samantha apja, és a farm vezetője elégedettségét fejezte ki a lánya képességével kapcsolatban, aki immár le tud győzni egy két és fél méteres állatot.

"Samantha nagyon tapasztalt az olyan alligátorok birkózásában, melyeket a közönség közelébe engedünk. A 270 kg-nál súlyosabb alligátorok közelébe nem engedünk embereket, de a fele akkorákat megpróbálhatják legyőzni", mondta Jay.

 

 

További képek: Foto 04  Foto 05  Foto 06  Foto 07

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport alligátor


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr872095878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása