HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.17. 20:27 Vicuska28

Lulu, a picurka chihuahua

Lulu apró termetével került a nyilvánosság középpontjába. A maga 10 centis hosszával talán a legkisebb kutya a világon. 

Egy napon született két bátyjával és nővérével és gazdája Jean Tindall (76) szerint akkor még nem volt köztük figyelemre méltó különbség.
Azonban egy hét múlva a nyugdíjas Jean, aki már 5 éve foglalkozik csivava tenyésztessel Bradford-ban észrevette, hogy Lulu testvéreihez képest egyáltalán nem növekszik.

"Annyira kicsi, hogy elfér a tenyeremben"- mondta Jean és hozzátette, hogy nem akarja eladni hiszen a csöppnyi Lulunak extra figyelemre és gondoskodásra van szüksége.

Otthon egész nap alszik egy forró vizes palack társaságában, ami felmelegíti, de amikor felébred nagyon virgonc és annyit szaladgál, hogy gazdája alig tud vele lépést tartani. Egyenlőre még nem ugat, de Jean biztos benne, hogy olyan hangos lesz majd mint egy normál méretű kutya.



 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya háziállatok legkisebb chihuahua


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr1001680336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása