HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.21. 20:53 Vicuska28

Vízisielő mókus

A 38. Minneapolis Boat Show-n a legnagyobb nézettségre egy vízisielő mókus tett szert. 

Twiggy, a mókus különleges műsorszámával igazi sztárrá vált az ötnapos rendezvény során Amerikában. Egy pár miniatűr vízisíléc segítségével, méretre szabott medencében vitte véghez mutatványát a lelkes közönség előtt. A vízisílécet a megszeppent mókussal együtt, egy elemmel működő kis csónak húzta végig a víz felszínén, melyet Twiggy edzője Lou Ann Best irányított.

Twiggy-t, a floridai szürke mókust 1978-ban Lou Ann és elhunyt férje Chuck mentették meg, amikor egy hurrikán lefújta a fa tetején levő fészkéből. Azóta is azt gyakorolja.

A mókus kiharcolta magának az elismerést Európában és Észak-Amerikában, valamint vendégeskedett a híres "Good Morning America", "The Rosie O'Donnell Show" és a "Late Night with David Letterman" show műsorokban, továbbá három filmben is szerepelt már.

Twiggy érdekes tehetségét szemlélteti egy hatalmas hirdetőtábla Floridában, amely közel háromnegyed millió dollárba került. 
 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes mókus híres


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr591691241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása