HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.25. 21:56 Vicuska28

Lefoglalták egy nő élő bogár kitűzőjét

Az amerika vámtisztviselők nem engedtek be az országba egy nőt mert kitűzője arannyal és drágakövekkel borított bogár volt. 

A meg nem nevezett asszony Mexikóból érkezett, amikor Brownsville-ben (amerikai-mexikói határ) a vámtisztviselők meglepve látták, hogy az ékszere él és mozog. A rovar egy tűvel és egy aranylánccal volt a blúzához erősítve, és a lábával kapálódzott. Az asszony elmondta, hogy a kitűzőt még Mexikóban vette, de mivel nem volt megfelelő papírja az egyedi egzotikus ékszerről, lefoglalták azt és elküldték kivizsgálásra, hogy megállapítsák milyen bogárról is van szó. 
 

A bogarak már évszázadok óta népszerű ékszerek. Mexikóban viszonylag gyakran használják az arannyal, gyémánttal és értékes kövekkel díszített élő rovarokat.



 

Szólj hozzá!

Címkék: bogár állatkínzás rovarok megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr701702182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása