HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.26. 21:48 Vicuska28

Daisy, a nyúl játékgépen próbál szerencsét

Daisy-nek, a nyúlnak a kedvence az almabor és a szerencsejáték. Worcester egy kis kocsmájában lehet sörözni, darts-ot játszani és az emberek találkozhatnak egy olyan nyúllal is aki szereti az idejét játékgép előtt elütni. 

Miután két héttel ezelőtt Daisy-nek - aki valójában hím - előző gazdái kitették a szűrét, a 29 éves Ian Randall kocsmatulajdonos megsajnálta és befogadta, hogy megmentse a zord hidegtől. Azóta a nyúl minden napját, új gazdája "Prince of Wales" nevű kocsmájában tölti. Almabort iszogat és játszik az ott levő játékgépen. Gazdája szerint nagyon kíváncsi nyúl, állandóan figyeli a fényeket és szerencsét akar próbálni.
A vendégeknek óvatosnak kell lenniük, amikor a játékgéphez mennek, mert Daisy azon nyomban mögöttük terem és addig várakozik még sorra nem kerül.

Randall szerint mindannyian kedvelik a különleges kis állatot. A vendégek nagy része azonnal elfogadta, bár a részegesebbek közül voltak olyanok akik azt mondták, hogy inkább főzzön belőle pörköltet.



 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes nyúl állatmentés


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr171705076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása