HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.01.27. 17:50 Vicuska28

Lengyel tudósok mentettek meg egy jégen úszó kutyát

Lengyel tudósok mentettek meg egy kutyát a Gdański-öbölben. A lengyel média jelentése szerint a kutya egy úszó jégtáblán ácsorgott 24 km-re a parttól.
 

A Gdański meteorológiai intézet és vízgazdálkodás tudósai saját hajójukkal a víz minőségét vizsgálták a Balti-tengeren, amikor egyikük a távolban meglátott egy állatot. Az első gondolata az volt, hogy egy fóka, de amikor jobban megnézte, kiderült, hogy egy kutya álldogál egy darab jégen és a fagyos Gdański-öböl vizén sodródik az árral a nyílt tenger felé, a part viszont túl messze volt, hogy egyedül kiússzon.

A kapitány változtatott addigi tervén és egy mentőcsónakot küldött a szerencsétlen állatnak. Végül a mentőakció sikeresen alakult. A kutyát rábízták az állatorvosokra, addig még a tulajdonosa jelentkezik érte vagy egy új otthont találnak számára.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatmentés háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr981707027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása