HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.01. 18:53 Vicuska28

Egy brit család 24 krokodillal él együtt

Shaun Foggett (30) Oxford-ban élő brit férfi élete első ránézésre átlagosnak tűnik. Gyönyörű házban él menyasszonyával Lisa Green-nel (29) és három gyermekükkel: a hatéves Billy-vel, a négyéves Louie-val és a nyolc hónapos Shania-val.

Ha jobban szemügyre vesszük a család életét akkor rájövünk, hogy ez az állítás messze áll a valóságtól. Shaun előszeretettel tenyészti a krokodilokat, melyekből immár 24-et tart házának hátsó kertjében.
17 évesen kezdett el a krokodilokkal és alligátorokkal foglalkozni és már 25 évesen engedélye volt ezeknek a veszélyes hüllőknek a tartására. 
Lisa tökéletesen igazodott Shaun vad életmódjához, a gyerekek pedig amióta megszülettek harapós testvéreik társaságában cseperednek.

"A krokodilok még gyerekkoromban kezdtek el érdekelni. Csodálatos állatok, de anyagilag nem könnyű háziállatként tartani őket. Csak az etetésükre szolgáló rágcsálók és halak 8 000 fontba kerülnek évente." - mondta Shaun, aki asztalos lévén egyedi élőhelyet épített a kertben kedvencei számára. Élnek itt fekete kajmánok, kubai krokodilok és kínai aligátorok, melyek számára különleges trópusi hőmérsékletet kell biztosítania. 

  Shaun azt tervezi, hogy hüllői számára állatkertet csinál. Eddig tervének megvalósítására 100 000 fontot gyűjtött össze, de a célnak megfelelő helyet még meg kell találnia. 

 



 

Szólj hozzá!

Címkék: állatbarát krokodil hüllők kajmánok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr941720737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása