HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.17. 18:02 Vicuska28

Pelikán támadt egy ausztrál műsorvezetőre

Egy élőadás során az ausztrál Steve Jacobs meteorológust pelikán támadta meg. Steve mindennek ellenére próbálta folytatni a műsort, de a madarat csak az ő hátsója foglalkoztatta.

Steve Jacobs az időjárás előrejelzés megkezdése előtt a Channel 9 'Today Show' műsor nézőinek bemutatta a sydney-i Taronga állatkert pelikánjait. Azonban váratlanul az egyik pelikán rátámadt. A vicces szituációba keveredett műsorvezető csak mosolygott és folytatta a munkáját, de az elszánt madár újra támadt. Ezúttal a pelikán többször a fenekébe csípett, amire ő nevetéssel és sikongatásokkal reagált. Kis idő múlva az állatkert egyik gondozója kivonszolta a madarat a képből. Steve szerencsére nem sérült meg, csak a kollégái szurkálódásait kellett elviselni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vicces pelikán madarak támadás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr301766860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása