HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.19. 16:14 Vicuska28

Hullámvasutat kedvelő mókus

Nagy-Britannia egyik vidámparkjában az alkalmazottak kénytelenek voltak létrehozni egy speciális riasztó rendszert, amely megakadályozza, hogy egy bátor mókus felmásszon a számára halálos hullámvasútra.

A staffordshire-i vidámpark alkalmazottjait minden reggel, a hullámvasút rendszeres tesztelése előtt egy mókust várta a sínen, az egyik kocsiban. Az állatka még attól sem riadt vissza, hogy ételt lopjon a hullámvasút tesztelőitől.

A helyi média szerint a mókusok felmásznak a sínekre, s ez a fajta szórakozás jelentős veszélyt jelent számukra. A vidámpark alkalmazottai ezért is döntöttek úgy, hogy megvédik  a hullámvasúton sétálgató állatot.

Olyan riasztót helyeztek el, amit az emberi fül nem érzékel, és ez nagyon hatékonynak bizonyult, mivel a mókus többet nem jelent meg a síneken.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mókus állatvédelem


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr431773833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása