HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.02.22. 15:14 Vicuska28

Bustopher, a macska tyúknak képzeli magát

Naomi Olivernek Ausztráliában olyan tyúkjai vannak, melyek nem szeretnek tojásokon ücsörögni. Semmi gond, van aki szeret - Bustopher, a félig fekete macska ugyanis azt hiszi magáról, hogy tyúk.

A tulajdonos elmondta, hogy a macska akkor vállalta fel a kotló szerepét, amikor észrevette, hogy senki nem vigyázza a tojásokat. Három napon keresztül feküdt a fészken és melegítette a tojásokat, közben csak kétszer kelt fel, akkor is enni.

- Nem vagyok biztos abban, hogy tudja magáról, hogy macska. Nem pont úgy viselkedik. Gyakran sétál a tyúkok között, és úgy jár mintha ő is egy lenne közülük nem pedig egy ragadozó. - mondta Naomi Oliver.

Naomi nem szeretné megfosztani kedvencét ettől a szereptől, mert Bustopher igazán fontosnak és hasznosnak érzi amit csinál. De mi lesz akkor, ha kikelnek a csirkék...

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes macska tyúk háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr731781064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása