HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.06.11. 20:50 Vicuska28

A 250 kilós oroszlán szereti, ha csiklandozzák a talpát

Ezek a csodálatos fotók a johannesburgi Oroszlán Parkban készültek,  és még a nagymacskák kedvelői is meglepődtek az oroszlán talpának csiklandozása láttán. A tréner, Alex Larenty (40) azt mondja, hogy teljes mértékben uralja a helyzetet. A képeken a kilenc éves, és 250 kilós Jamu talpát masszírozza.

"Nagyon szereti, ez a kedvenc játéka" mondja Larenti, aki Oxfordshire-ből költözött át Afrikába. Ezeken a lenyűgöző képeken a teljesen ellazult oroszlán a hátán fekszik, míg trénere az ő nagy mancsait masszírozza, majd botot dob neki, mintha kutyával játszana, és nem egy hatalmas vadmacskával.

Larenti azt mondja, hogy sikerült hihetetlenül közel kerülnie ezekhez az állatokhoz, és kölcsönös bizalmat kiépítenie. Ő nem fél Jamu rokonai között sétálgatni, gyakran játszik az oroszlánokkal, és még más nagymacskákkal is.

"Akkor építettem ki a kapcsolatot Jamuval, amikor elláttam rovar elleni szerrel, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy megvédjük állatainkat az élősködőktől. A végén rájött, hogy tetszik neki, ahogy csiklandozom, és fésülöm, ezért most már ez a kedvenc játéka. Valósággal imádja" meséli Larenti.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes oroszlán játékos


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr752075007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása