HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.05. 18:15 Vicuska28

Szamarak cipelik az elsősök táskáját

 

Olaszország egyik általános iskolájában a gyerekeknek többé nem kell cipelniük saját, nehéz táskájukat. Otthonuktól az iskoláig ez a feladat már a szamarakra vár.

Ezt a szimpatikus kezdeményezést a helyi mezőgazdasági kiállítás keretén belül indították el és az észak-olaszországi Godega Sant'Urbano iskola diákjainak annyira megtetszett, hogy arra gondoltak, a tanév végéig élni fognak ezzel a kiváló lehetőséggel.

A szamarak: Giuditta, Lady, Romina és Giulietta már napok óta hordozzák az iskolatáskákat a gyerekek nagy-nagy örömére.

- A gyermekek lelkesedése miatt, arra gondoltunk, hogy állandó szamarakat jelölünk ki a táskák szállítására - mondta az egyik önkormányzati képviselő, majd hozzá tette, hogy akkor biztosan szívesebben járnak iskolába a gyerekek.

Az idei kiállításon (ami holnap kezdődik) a szamarak tiszteletbeli helyet foglalnak majd el. Az olaszországi és külföldi látogatók ezeknek a háziállatoknak mintegy 200 példányát láthatják.

Szólj hozzá!

Címkék: hasznos szamár


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr881812090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása