HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.06. 19:51 Vicuska28

Protézist kapott a mellső lábak nélkül született kutya

 

Hoppa, a négyéves kutya mellső lábak nélkül jött a világra. Viszont amennyire szerencsétlen volt egészségileg, annyira hálás lehet a sorsnak szerető gazdájáért. Az állatot Avi Kuzi, az izraeli állatvédő egyesület elnöke fogadta be.

- Attól a pillanattól kezdve, hogy hazahoztam, tudtam, segítenem kell neki, hogy könnyebben tudjon járni - mondta Hoppa gazdája.

Hoppa igazi kihívást jelentett Nir Shalom számára, aki ipari formatervező és nagy állatbarát lévén felajánlotta, hogy kitalál valamilyen megoldást a kutya számára.

Az eredmény egy speciális protézis, ami helyettesíti a hiányzó lábakat, és a rajta levő négy kerék megkönnyíti az állatnak a haladást. Avi Kuzi azt mondja, hogy Hoppa-nak, aki eddig csak ugrálva tudott menni, időre lesz szüksége, hogy hozzászokjon a protézishez, melyet ezentúl minden nap hord.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya állatbarát háziállatok állatgyógyítás


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr841814532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása