HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.16. 11:40 Vicuska28

A golden retriever lenyelt egy 20 000 dollár értékű gyémántot

 

A golden retriever tulajdonosai eléggé kétségbe estek, amikor rájöttek, hogy kutyájuk lenyelt egy gyémántot. George Kaufmann drágakőszakértő házi kedvencét, a játékos Sollie-t minden nap magával viszi munkahelyére, saját Marylandben levő boltjába.

Kaufmann és üzleti partnere Robert Rosin egy drágakő kereskedővel találkozott, és a 20 000 dolláros gyémántot tanulmányozták, amikor az egyik pillanatban a kő leesett a földre és a fürge Sollie lenyelte még mielőtt bárki megtalálhatta volna.

- Megpróbáltuk kivenni a gyémántot a szájából, de nem sikerült - mesélte Robert.

Az állatorvos azt ajánlotta, hogy az lesz a legjobb, ha megvárják, hogy a gyémánt természetes úton távozzon, ezért George napokig követte kutyáját és mindent összegyűjtött utána.  Három nap múlva megtalálta a gyémántot, megtisztította, és visszaadta a kereskedőnek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutya arany retriever háziállatok lenyelte


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr421843506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása