HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.21. 21:23 Vicuska28

12 macskával és 11 kutyával élt összezárva egy autóban

 

Állatokkal szembeni kegyetlen bánásmód miatt büntették meg azt az asszonyt aki 23 háziállattal élt együtt egy autóban.

Carol Lynette Samuels (66) azt mondta, hogy sikeres macska tenyésztő volt, de az utóbbi időben pénzügyi gondjai akadtak.

Az ausztrál nő azt állítja, hogy el kellett hagynia a másfél millió dollárt érő villáját, és ezért egy autóba költözött az összes háziállatával együtt, melyekre úgy tekint, mint saját gyermekeire, írta a brit The Sun napilap. Miután szeptemberben valaki jelentette az esetet az állatvédőknek, az ellenőrök Carolt egy földalatti bevásárlóközpont parkolójában találták meg. Az autóban 12 macskával és 11 kutyával élt összezárva. Az állatokat az állatvédő egyesület azonnal elkobozta.

Az egyik macska annyira rossz állapotban volt, hogy el kellett altatni. Megállapították, hogy az állatok alultápláltak, gyapjas szőrűek, bolhásak, és macskainfluenzásak voltak. A helyszínre érkezett ellenőrök szerint a járműből rettenetes szag áradt, a kutyák és macskák többnyire ketrecbe voltak zárva.

- Rengeteget vesztettem, és nem akartam elveszíteni még a macskáimat is, mert ők az én egyetlen családom - mondta Carol, aki bűnösnek vallotta magát a bíróságon.

4000 dollár pénzbírságot, és 5000 dollárt kell fizetnie az állatok kezelésére és a bírósági költségekre. Az állatvédelmi egyesületből azt mondták, hogy az elkobzott háziállatokat örökbe fogadták.  

Carol Lynette Samuels

 

Szólj hozzá!

Címkék: bizarr állatkínzás háziállatok


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr111857766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása