HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.27. 10:07 Vicuska28

A világ legöregebb kutyája rendszeresen jár a pábba

 

Lulu, a 21 éves beagle keverék a legöregebb kutya a világon. Emberi évekbe átszámolva 147 éves, és minden héten gazdájával együtt elmegy a pábba.

Lulu süket, és szinte teljesen vak, s ezért menés közben gyakran a falnak támaszkodik, állítja a The Sun napilap. Travis Buckly (60) egész életében magával vitte kutyáját a Coach and Horses nevű pábba, Coventry-be, és úgy véli, hogy az odáig tartó séták miatt él kedvence olyan sokáig.

- Állandóan elkóborol, de nem haza megy, hanem bejön a pábba, leül a sarokba, és vár rám - mondja a kutya tulajdonosa, majd hozzáteszi, hogy minden vendég oda van érte.

Travis a lányától kapta Lulut ajándékba 1989-ben, amikor még csak hat hetes volt, és azóta elválaszthatatlanok. Travis és párja, Susan Parybus (54) a kedvelt pábban ünnepelték meg Lulu "történelmi" 21-ik születésnapját.

A világ legidősebb kutyája címet a Chanel nevezetű keverék tartotta New Yorkban, aki tavaly nyáron pusztult el 21 éves korában.

 Lulu

1 komment

Címkék: kutya háziállatok legöregebb


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr791872326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása