HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.29. 21:28 Vicuska28

Egy nő két hétig él együtt két fehér oroszlánnal

 

Egy dél-afrikai nő két hetet tölt összezárva két fehér oroszlánnal, és azok élőhelyét csak fürdéskor hagyja el.

Jenny Schmidt március 25-én lépett be az oroszlánbarlangba a 'Mystic Monkeys and Feathers' parkban, Limpopoban, ahol a 18 hónapos hím Zuba, és a hét hónapos Cobra már izgatottan várta. Jenny a médiának azt nyilatkozta, hogy ez a merész elhatározás akkor született, amikor kiderült, hogy a vadászoknak megengedték, hogy vadászhatnak ezekre a csodálatos állatokra, az engedély kb. 100 euróba kerül.

Jenny minden idejét az oroszlánokkal fogja tölteni, elsősorban jégkrémet, és meleg szendvicset ad nekik, és csak annyira hagyja magukra őket, amíg megfürdik. Azonban, magán nem változtat, nehogy azt higgyék az oroszlánok, hogy valaki más, és ezért megtámadják, közölte a Telegraph. A nő állandó megfigyelés alatt áll, és ahogy ő maga mondja, nem egy rekord megdöntéséről van szó, amint a helyzet megköveteli, el fogja hagyni az állatokat.

- Ezzel szeretném felhívni a fiataljaink figyelmét saját örökségükre. A fehér oroszlán Dél-Afrika szimbóluma - mesélte Jenny.

A fehér oroszlánok egész Dél-Afrika számára fontosak, különösen a helyi Shangaan törzsnek, akik hisznek abban, hogy ezek a vadmacskák csillagok, akik az égből érkeztek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: oroszlán állatvédelem fehér oroszlán


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr731879206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása