HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.03.29. 19:51 Vicuska28

LED televíziót kaptak a tehenek, hogy több tejet adjanak

Egy orosz mezőgazdasági termelő érdekes kísérletbe fogott annak érdekében, hogy a tehene minél több tejet adjon.

A meg nem nevezett orosz férfi azt hallotta, hogy a boldogabb tehenek több tejet adnak, s ezért úgy gondolta, hogy ezt az állítást ellenőrizni fogja a gyakorlatban is a Farm 2.0. tudományos mezőgazdasági kísérlettel. Arra a következtetésre jutott, hogy a tehenekre jó hatással vannak a végtelen zöld legelők, és ezért felvételt készített a csodaszép alpesi völgyekről, melyet néhányszor lejátszik nekik egy luxus LED televízión.

Annak kiderítésére, hogy ezek a felvételek hatással vannak-e a tehenek tejtermelésére, a gazda két csoportra osztotta az összes tehenet, és csak az egyik csoport nézhette a felvételeket, míg a másik csoport meg volt fosztva ettől a kiváltságtól. A hónap végén összehasonlítja a két csoportból kapott tejmennyiséget, és majd kiderül, hogy a természeti szépség nézegetése kifizetődő volt-e vagy sem.

Azonban sokan azt gyanítják, hogy nem igazi kísérletről van szó, hanem a Samsung reklámjáról, mint pl. a LED juhokkal, és repülő elefántokkal.

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes kísérlet tehén


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr581878874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása