HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.01. 22:19 Vicuska28

3 éves akrobata kislány egy kínai állatkertben

 

Egy kínai állatkertben, Jiangsu tartományban profi akrobaták vittek véghez egy mutatványt, melynek során át kellett sétálni az állatok felett egy kihúzott kötélen. Azonban, az állatkert látogatói megdöbbenve, és sokkolva figyelték a hároméves kislányt, aki lassan lépkedett a vékony kötélen, nyolc méter magasan a tigrisek bekerített területe felett.

A kislánynak egy 130 méter hosszú kötélen kellett átsétálnia, miközben előtte haladt két másik akrobata kerékpárral, és egy létrával. Az összegyűlt tömeg sikoltozni kezdett, amikor a hároméves kislány már az első lépésnél majdnem elvesztette az egyensúlyát az erős szél miatt, ami csaknem elfújta kötelestül.

Egy vékony öv volt a derekán, de biztonsági hálót nem használtak, ami feldühítette a látogatókat, akik a mutatványt kiskorúval szembeni visszaélésnek nevezték. A kislány a kezével egyensúlyozott a kötélen, miközben a tigrisek alulról kiszagolták, és egyikük fel is ugrott a levegőbe.

Az állatkert szóvivője a kritikákra reagálva úgy nyilatkozott, hogy az akrobaták profik, és minden szükséges óvintézkedést megtettek. A csapat igazgatója azt mondta, hogy a 3 éves Zhang Xiaoyan, a világ legfiatalabb akrobatája, aki egy éves korában kezdte a képzést.

- Erős pszichikai koncentrációs képességgel rendelkezik - mondta, majd hozzátette, hogy a kislány hét évesen "nyugdíjas" lesz, és iskolába fog járni.

Szólj hozzá!

Címkék: állatkert veszélyes megdöbbentő


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr21888091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása