HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.08. 21:33 Vicuska28

Túlélte a 816 kg-os bika támadását

 

A 17 éves durhami Vinnie Huntingtont hétfőn megtámadta egy 816 kg súlyú bika, miközben megpróbálta visszazavarni a karámba. A fiatalembert hátba szúrta a szarvaival, és megtaposta, majd kificamította mindkét vállát, valamint jó néhány karcolást, és zúzódást okozott a testén.

A megtámadt tinédzsert alig tudta megmenteni az édesanyja, és a szomszéd. A feldühödött állatot azonnal lelőtték. Számos sérülése ellenére Vinnie csütörtökön elhagyhatta a kórházat. A támadásért bosszúból azt tervezi, hogy egy családi összejövetelen fogják elfogyasztani a megölt bikát.

- Élvezni fogom - mondta Vinnie, és elismerte, hogy felelőtlen volt, mert túl közel állt a bikához. Azonban a legjobban az rázta meg, hogy a helyszínre érkező sürgősségi orvosok szétvágták az új pólóját.

 

Szólj hozzá!

Címkék: veszélyes támadás bika


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr551905748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása