HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.09. 16:43 Vicuska28

Egy hetet töltött a frizsiderben egy trópusi gyík

 

Egy trópusi gyík, amely rejtélyes módon egy csomag alma között élt, egy hétig volt a hűtőszekrényben, és túléle a számára szokatlan hideget.

A gyíkot Wendy Newbury fedezte fel Devon megyében, miközben almáért nyúlt a frizsiderbe.

- Az állat kiesett a csomagolásból, és úgy tűnt, hogy élettelen. Azonban, egy rövid idő múlva elkezdett mocorogni, valószínűleg azért mert felmelegedett - mesélte Wendy.

A gyíkot elvitte az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy az állat valójában egy trópusi gekkó fajhoz tartozik. Mivel Ázsiából származik, az állatnak több ezer kilométert kellett utaznia, hogy megérkezzen Devonba. A csomagoláson levő címke azonban azt mutatta, hogy az alma Kent megyéből érkezett.

A szupermarketben, ahol Wendy az almát vásárolta nagyon elcsodálkoztak a történteken. Azt állítják, hogy minden árut gondosan átvizsgálnak, mielőtt a vásárlók elé tennék.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gekkó hüllők trópusi gyík


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr221907662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása