HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.14. 22:17 Vicuska28

Egy német városban 100 000 eurót költöttek egy kígyó keresésére

Mülheim város hatóságai 100 000 eurót költöttek egy kobra felkutatására, melyet végül elpusztulva találtak meg.

A 30 cm hosszú kobra márciusban szökött meg viváriumából. A hüllő eltűnését követően speciális intézkedéseket hoztak létre, kiürítették az állat tulajdonosának lakását,  valamint lezárták az ablakokat, és ajtókat, hogy a kígyó véletlenül se bírjon kiszökni, és pánikot kelteni az emberek között. Sok helyen csapdákat állítottak fel a szökevény hüllőnek. Azonban, a kobrára csak a múlt héten találtak rá elpusztulva a lakásban.

A keresés költsége elérte a 100 000 euró összeget, melyből 40 000 eurót az adófizetők álltak, hiszen a szökött kígyó közveszélyt jelentett. A maradék összeget a kígyó tulajdonosának kellene kifizetnie, aki mindössze 19 éves, és aki 70 eurót fizetett az állat vásárlásakor, de mivel munkanélküli, nem valószínű, hogy vissza tudja fizetni a városnak a pénzt.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: kobra hüllők gondatlanság kígyók


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr421922065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása