HTML

Idő & dátum

Friss topikok

...

2010.04.18. 19:42 Vicuska28

Kalapácsfejű cápát fogtak ki Ausztráliában

 

Ausztráliai halászok egy csoportja el volt ragadtatva, amikor a kontinens keleti partjainál kifogott egy kalapácsfejű cápát.

Az ausztrál média jelentése szerint a kalapácsfejű cápa súlya kb. egy tonna, hat méter hosszú, és valószínűleg 40 év körüli. A hatalmas cápát, amely útközben elpusztult, Vic Hislop a queenslandi múzeum tulajdonosa vásárolta meg.

- Ez egy gyönyörű példány, nem kétséges. Úgy tervezem, hogy lefagyasztom, és kiteszem a múzeumban - mondta Hislop, majd hozzátette, hogy bár hatalmas, nem ez a legnagyobb, amit eddig látott.

A kalapácsfejű cápák nem olyan hírhedtek, mint a fehér cápák, bár szintén támadnak emberre, a 33 regisztrált esetből egy sem volt végzetes kimenetelű.

 

Szólj hozzá!

Címkék: cápa kalapácsfejű cápa


A bejegyzés trackback címe:

https://napiallatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr501932325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása